Sayfalar

8 Şubat 2013 Cuma

"Sanat İçin Ölürüm " Bu Olsa Gerek :)

Merhaba , 
Şu bir kaç haberdir çoğunlukla yabancıların tuhaflıkları ile alakalı olması cidden tuhaf :S Neyse yine bu seferki haberimiz yabancıların tuhaflığıyla ilgili bu seferki Çin  ^^ Yani ben böyle bir şey yapmaya çalışsam ( ki yapmam :D ) yanımdaki kişiler . - aman yapma - Tren geçerse görürsünnn :D Böyle yorumlarda bulunurlardı tabi bende çoktan vazgeçerdim :D Bu kızın arkadaşları - hadi yap yap  gibi şeyler mi demişler :D Yani bir uyaran'da mı olmaz ? Neyse yine çok konuştum :) Haber hakkında yorumları size bırakayim ^^ İyi Okumalarrrr *-*


                      Fotoğraf sevdası öldürüyordu!


Fotoğraf sevdası öldürüyordu!


20 yaşındaki genç kız, tren raylarında fotoğraf çektireyim derken neredeyse canından oluyordu.



Çin'de yaşayan bir öğrenci, 'sanatsal' fotoğraflar çektirmek istedi ve tren raylarına oturarak poz vermeye karar verdi. Ancak bu olay neredeyse bir trajediyle sonuçlanıyordu.

20 yaşındaki Xiao Li, arkadaşı Xiao Qing'den 'saçlarının trenin rüzgarıyla uçuştuğu' dramatik ve sanatsal fotoğraflarını çekmesini rica etti. İstediği pozu veren genç kız, trene ne kadar yakın durduğunu fark etmeyince ise ortaya bu fotoğraf çıktı. Tren, Li'nin omzuna saatte 145 kilometre hızla gelerek çarptı ve genç kız fena yaralandı.

'Bir dahaki sefere iç mekanlarda fotoğraf çekeceğiz' diyen Li, yaşadığı için kendini şanslı hissettiğini de sözlerine ekledi.

Haberi okuduğunuz için teşekkürler ^^ .

2 yorum: